Tournooien

Roel Franse Memorial Toernooi

Robert de Jonge Memorial Toernooi

Verenigingsinfo

Hier vindt u alle relevante informatie over onze vereniging.

Algemene info

Wilt u meer weten over het lidmaatschap van vv Lewedorpse Boys of wilt u weten hoe u ons sportpark kunt bereiken.

Sportpark

Historie

Wilt u meer weten over het ontstaan van vv Lewedorpse Boys? Hier kunt u alles lezen over de geschiedenis van onze vereniging. Wanneer u benieuwd bent naar alle competitie-eindstanden, het aantal gescoorde doelpunten en de tegendoelpunten van het eerste in het bestaan van Lebo, klik dan hier.

Bestuurssamenstelling

Bestuur

Voetbalzaken / wedstrijsecretaris Tom Huijskens 06 - 30 79 56 84 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Accommodatie/kantine: John van 't Westende 06 – 25 51 48 88 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uit de Oude Doos

In deze rubriek worden regelmatig artikelen geplaats uit de geschiedenis van vv Lewedorpse Boys. Dit kunnen zijn, oude krantenartikelen, foto's of verslagen uit oude clubbladen.

Wellicht heeft u thuis in één of andere oude doos ook nog wel een plakboek, foto's of oude jaargangen van het clubblad "Lees En Breng Over". Natuurlijk willen wij deze graag op de website plaatsen. Dus laat het even weten aan één van de website-commissie leden.

Aantal artikelen: 26

Senioren afdeling

De verder informatie over de senioren teams kunt u vinden onder het menu "Seniorenafdeling"

Standen

In het pull-down menu kunt u uw favoriete senioren team selecteren om actuele stand te bekijken.

Eerste elftal

Meer informatie over het eerste elftal kunt u vinden in de pull-down menu's.

Tweede elftal

Meer informatie over het tweede elftal kunt u vinden in de pull-down menu's.

Derde elftal

Meer informatie over het derde elftal kunt u vinden in de pull-down menu's.

Aantal artikelen: 14

Jeugdafdeling

Aantal artikelen: 9

Jeugdorganisatie

In het seizoen 1991-1992 is de samenwerking tussen de jeugdafdelingen van de voetbalverenigingen SV Nieuwdorp en Lewedorpse Boys een feit geworden.

Vanaf 5 jarige leeftijd kan men lid worden. Aanmelden kan via de secretaris van de vereniging of via de contactpersonen van de jeugd.

Verdere informatie over onze teams, activiteiten en andere jeugdvoetbalzaken kunt u terugvinden op de site (jeugdafdeling en verder of toernooien)

Aantal artikelen: 13

Diversensectie

Algemene sectie

Weekprogramma

Algemene info

Aantal artikelen: 6

B & C vanaf de zijlijn

Aantal artikelen: 8

Core stability oefeningen

Voorkom blessures, doe (core stability) oefeningen

Vorig jaar hadden we Anton Engels (fysiotherapeut) op bezoek. Met onze D, C en B jeugd werden er in het verenigingsgebouw allerlei lichaamsoefeningen gedaan, met als doel de spieren te versterken, welke zorgt voor meer kracht en een goede stabiliteit rond de gewrichten. De spiergroepen blijven daardoor in balans. Men loopt een kleiner risico op blessures als enkelblessures, kruisbandletsel en zweepslagen. Elke week zullen we enkele oefeningen presenteren op onze site en zullen de D,C en B trainers deze regelmatig terug laten keren op de trainingen. Doe de oefeningen voor jezelf 3x per week (incl. evt. oefeningen tijdens trainingen). Leeftijd vanaf circa 12 jaar.

(bron: www.sportzorg.nl, met toestemming)

Aantal artikelen: 5