Sponsor in beeld: Van den Bos Letselschaderegeling

vd Bos letselschadeEen gebroken been, een hondenbeet, afgezaagde vingers, whiplash, hersenkneuzing, gebroken ribben, brandwonden en nog veel meer verwondingen. Van den Bos Letselschaderegeling heeft er sinds 1995 dagelijks mee te maken. Verkeersongevallen en arbeidsongevallen komen vaak voor. Maar ook in de “restcategorie”: hondenbeten, ondeugdelijke producten enz. komen regelmatig ongelukken voor en zien we uiteenlopende verwondingen. Wanneer iemand gewond is geraakt door de schuld van een ander óf wanneer iemand een beroep kan doen op de eigen SVI van de auto, is de financiële schade die is ontstaan als gevolg van het letsel bijna altijd te verhalen.

Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk en zorgen er voor dat het slachtoffer zoveel mogelijk in de financiële positie wordt gebracht die hij of zij voor het ongeval had. Wat kan worden geclaimd? De lijst is eindeloos. De één mist overwerk, de ander kan niet meer op de fiets naar school maar moet worden gehaald en gebracht. Er moet soms een huis worden aangepast of er is huishoudelijke of tuinhulp nodig. Ook kosten voor het uitlaten van een hond en reiskosten naar dokters zijn schadeposten. Daarnaast heeft ieder slachtoffer recht op smartengeld. Ieder mens is uniek én elk letsel ook. Kortom, het gaat om maatwerk. En dat maatwerk willen wij zo goed mogelijk leveren. Dat betekent dat niet elke schade snel wordt afgewikkeld. Eerst moet iemand herstellen en soms omscholen of ander werk vinden. Dat kost tijd. Cliënten moeten dus geduld hebben. En wij ook. Is het duur om ons in te schakelen? Nee, wanneer de tegenpartij 100% aansprakelijk is, worden onze kosten vergoed door diens verzekeringsmaatschappij. Het slachtoffer ontvangt in dat geval van ons geen rekening.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij onze cliënten de best mogelijk bijstand verlenen. Onze lijnen zijn kort. Vragen staat altijd vrij, ook wanneer u (nog) geen cliënt van ons bent. Wij weten wat redelijk is en gaan er dan ook volledig voor om op die basis de beste schadeafwikkeling voor onze cliënten te bereiken. Naast de belangen van slachtoffers van ongevallen behartigen wij ook de belangen van nabestaanden van slachtoffers die bij een ongeval door de schuld van een ander zijn overleden. Ook hiervoor geldt dat elke afwikkeling uniek is omdat elke gezinssituatie uniek is.

VDBos2015

Sinds vele jaren zijn wij al sponsor van LEBO en sinds 2014 staat er een reclamebord langs het veld. Waarom? Veel dorpsgenoten zijn als spelers, leiders, bestuur, commissieleden, trainers, vrijwilligers of scheidsrechters bij de vereniging betrokken. Dat bevordert het saamhorigheidsgevoel. Dat waarderen wij en daarom steunen wij deze vereniging.

Van den Bos Letselschaderegeling

Burgemeester Lewestraat 41