Hier vindt u alle relevante informatie over onze vereniging.

• Algemene info

Wilt u meer weten over het lidmaatschap van vv Lewedorpse Boys of wilt u weten hoe u ons sportpark kunt bereiken.

• Sportpark
  • Historie

Wilt u meer weten over het ontstaan van vv Lewedorpse Boys? Hier kunt u alles lezen over de geschiedenis van onze vereniging. Wanneer u benieuwd bent naar alle competitie-eindstanden, het aantal gescoorde doelpunten en de tegendoelpunten van het eerste in het bestaan van Lebo, klik dan hier.

Bestuur

Voetbalzaken / wedstrijsecretaris Tom Huijskens 06 - 30 79 56 84 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Accommodatie/kantine: John van 't Westende 06 – 25 51 48 88 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uit de Oude Doos

In deze rubriek worden regelmatig artikelen geplaats uit de geschiedenis van vv Lewedorpse Boys. Dit kunnen zijn, oude krantenartikelen, foto's of verslagen uit oude clubbladen.

Wellicht heeft u thuis in één of andere oude doos ook nog wel een plakboek, foto's of oude jaargangen van het clubblad "Lees En Breng Over". Natuurlijk willen wij deze graag op de website plaatsen. Dus laat het even weten aan één van de website-commissie leden.

• Autobedrijf van Putten
  • ING