sept

11   Jasper Verdonk

Lebo 1 speelde zijn 2e bekerwedstrijd, uit bij Schoondijke. Diverse spelers waren om uiteenlopende reden afwezig, het was dus op .......................... (Lees Meer)

donderdagavond (weer) puzzelen om voldoende spelers op de been te krijgen, zowel bij Lebo 1 als bij Lebo 2. Altijd vervelend, frustrerend en tijdrovend. Maar goed, met Soren de Kok als 13e man (hij kwam later samen met leider Elmar vanuit de wedstrijd JO17 te Steen) begon Lebo aan de wedstrijd. De uitslag van 0-6 zegt genoeg. Oscar:"gelukkig geen geblesseerden aan onze kant na zo'n wedstrijd". Edwin Verdonk:"het hadden dubbele cijfers moeten zijn". Volgende week Walcheren thuis. Een echte graadmeter hoe we ervoor staan. Hopelijk is iedereen van de partij en kan de focus worden gelegd op een goede competitiestart. Iedereen aanwezig dus.