sept

FabianvDalenDe kop is eraf. Op zaterdag 1 september de 1e wedstrijden om de beker. De JO17 ........................... (Lees Meer)

van Pieter de Vos:"Vandaag speelden we een bekerwedstrijd tegen Terneuzen. We begonnen vanaf de eerste minuut goed, we creëerden kansen, maar er ging niks in de goal. Tot dat er gewisseld werd. Duga had last van zijn rug, en toen kwam Fabian voor hem in de plaats. Ongeveer 5 minuten nadat hij er in kwam, kwam de bal voor Kane, deze mistte de bal, en toen kon Fabian de bal er in schieten. Na rust in de 2de helft creëerden we veel, maar er ging er maar 1 in, door Matthijs, die maar eens schoot van afstand.  En nu op naar volgende week. De JO15 won met 1-6. De JO12 speelde vandaag de eerste bekerwedstrijd tegen Koewacht. Of ze hadden er zin in, of de GPS had gezegd dat het verder was. Ze stonden in ieder geval al om 09.10 te wachten terwijl de wedstrijd pas om 10.00 uur begon. Al snel bleek dat ze beschikten over een heel teampje  met goeie voetballers. Ze stonden amper stil en passten elkaar keurig in de voetjes. Terwijl wij maar blijven draaien en steeds te laat waren, gingen zij lekker combinerend richting Senna. We zijn in de hele wedstrijd 3 of 4 keer gevaarlijk bij hun goal geweest maar konden niet scoren. Zij daarentegen schoten er lustig op los en gelukkig bleef de teller op 9 staan. Volgende week een nieuwe kans. Wedstrijdverslag van de JO11 door papa Geelhoed: Nou de kop is eraf, vanmorgen de eerste bekerwedstrijd gehad. En wat voor één. Omdat de tegenstander met 12 spelers was afgereisd hebben we besloten om maar 10 tegen 10 te spelen. Nieuw dit jaar is dat er 2x30 minuten wordt gespeeld, met een time-out op 15 minuten van 2 minuten. Al direct na de aftrap was te zien dat de teams redelijk aan elkaar gewaagd zouden zijn. Er gingen wat kanjes over en weer, maar de betere waren voor ons. Dus tegen de verwachting in scoorden Tholense boys de 0-1. Maar nog voor het kwartier zat de gelijk maker erin door een schot van Kai die via de tegenstander het net wist te vinden. Na de time-out gingen we nog beter spelen en drukten we de Tholense boys nog verder achteruit waardoor er nog vele kansen kwamen. Gelukkig gingen er daar nog wel 2 tegen het net. Door Ryan en Vince. 3-1. Maar de tegenstander liet het er niet bij zitten en voor rust zetten ze nog snel de 3-2 op het scorebord. Na rust hetzelfde beeld, kansen genoeg maar net niet het net vinden. En omdat er niet meer gescoord werd door ons bleef het toch spannend tot het eind door de goeie uitbraken van Tholense boys. Maar Chloe hield haar doel schoon, en door het harde werken van alle spelers zowel voorin als achterin Eindstand 3-2 Een verdiende overwinning Alle spelers een grote pluim voor het harde werk dat geleverd is. Toch een grote verandering voor ze omdat het veld groter is geworden en ze meer moeten lopen, en omdat ze het langer vol moeten houden. Allemaal een prettig weekend en tot maandag. En ouders bedankt voor het enthousiasme langs de kant. De JO09-1 was vrij, de JO09-2 verloor nipt in Bru. Ook Jo 8 speelde vandaag zijn eerste beker wedstrijd tegen SSV uit Goes. Eerder deze week hebben we al een beetje kunnen wennen aan het grote veld en die grote goals tijdens het Profile toernooi. We begonnen de wedstrijd goed. Al na een paar minuten stonden we met 1-0 voor. Damian was de maker van deze countergoal. Helaas kwam SSV al snel langszij en een paar minuten later was het al 1-3. SSV was gewoon de beter ploeg en zorgde voor een ruststand van 1-5. Na rust kwamen we goed uit de startblokken want binnen een minuut hadden we de 2-5 gemaakt. Doelpunt werd gemaakt door Nico. Helaas bleef SSV sterker dan Lebo en scoorde er nog een paar keer flink op los. Luuk scoorde nog met een mooie solo vanaf de zijkant waardoor de eindstand op 3-12 eindigde. Iedereen heeft hard gewerkt maar de tegenstander was gewoon een maatje te groot. Volgende week gaan we het opnieuw proberen uit in Breskens.