aug

StefanM2018Op beide dagen werd de einduitslag bepaald door het doelsaldo. Spanning volop dus op beide dagen. Op het 11e Stefan Moens toernooi was uiteindelijk ...................... (Lees Meer)

NAC Breda de winnaar. Op aantal wedstrijdpunten eindigden den Bosch, ADO den Haag en NAC ieder met 9 punten. Omdat FC den Bosch met 5-0 won van ADO, NAC met 7-0 van den Bosch en ADO met 5-3 van NAC was ook het onderling resultaat gelijk. In totaliteit had NAC met 23 doelpunten het beste doelsaldo, voor ADO (18 doelpunten) en FC den Bosch (1 doelpunt). De Bevelandse selectie won van de JVOZ en behaalde een verdienstelijke 4e plaats.

Op zondag tijdens het 9e Roel Franse Memorial was het spannend tot de laatste minuut. AZ was tot de voorlaatste ronde koploper (10 punten, 34 doelpunten voor). Omdat het onderlinge resultaat eindigde in 5-5, moest ADO tijdens de laatste ronde winnen van JVOZ met minimaal 22 doeplpunten verschil, een bijna onmogelijke opgave. Toch gebeurde het (wat eigenlijk JVOZ niet mag gebeuren). Het werd 22-0. ADO 1e plaats, AZ 2e. NAC werd 3e en ook nu weer de Bevelandse Selectie 4e, na een 8-5 winst op JVOZ.

Twee geslaagde memorial toernooien, dank aan alle deelnemers, coaches en vrijwilligers.