aug

MetakidsAfgelopen woensdag was de kick off voor de jeugdafdeling. Dit keer niet zo maar even een "aftrapje" voor het nieuwe seizoen. .......................

De mededeling dat bij onze voorzitter van de jeugdcommissie Wilbert de Hond schildklierkanker is vastgesteld kwam hard aan. Tel daarbij op het verhaal van Dieter en Corrie Straetmann (Metakids) over hun 2 overleden kinderen (overleden aan stofwisselingsziekte), het was muisstil, zowel de aanwezige volwassenen als onze jeugdspelers. Namens de gehele jeugd ( opbrengst sponsorloop goede doel) overhandigde Wilbert een cheque van € 500,- aan Dieter en Corrie voor Metakids. Geld wat wordt gebruikt voor verder onderzoek. Namens Metakids bedankte Dieter en Corrie iedereen voor dit mooie gebaar. (info: klik hier).

Metakisds1