PrivacyverklaringAfgelopen tijd is er in de media veel te doen geweest over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) welke op 25 mei 2018 in werking treed. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).

Wij als vereniging moeten ons ook gaan houden aan deze wetgeving, daarom moeten wij de leden informeren welke persoonsgegevens er worden opgelagen en wie toegang heeft tot deze gegevens.

Daarom plaatsen wij op de website een zogenaamde privacyverklaring, waarin dit is terug te lezen. KLIK HIER voor de privacyverklaring van vv Lebo.

Momenteel zijn we nog druk bezig met het uitzoeken en inventariseren wat dit verder voor onze vereniging en de website (foto's en fotoalbum) gaat inhouden.