11   Jasper Verdonk"Het zijn mooie woorden, maar het voegt niets toe aan het puntentotaal" was een veel gehoorde zin na afloop van de wedstrijd Kapelle 1 -Lebo 1. En zo was het ook. Lebo verloor nipt met 2-1, maar kon terug kijken op een verdienstelijke wedstrijd, alleen zonder punten. En punten, daar gaat het uiteindelijk om. In het 1e kwartier had Kapelle een overwicht. Dit ................... (Lees Meer)

Dit resulteerde is een open kopkans voor de aanvaller, maar hij kopt naast. Na een kwartier kwam Lebo beter in de wedstrijd. Middenveld werd beter bezet, maar beide partijen creeërden weinig tot geen kansen. Tot vlak voor rust, Jasper had vrije doorgang richting de keeper, maar in plaats van door te lopen of de bal over de keeper (stond 12 meter voor zijn doel!) te schieten, verdween de bal over de grond in de handen van de keeper. Had 0-1 kunnen (of moeten) zijn. Na rust had Lebo het betere veldspel. Roy krijgt de bal op het middenveld, Rick komt over links, Roy wil de bal spelen, alleen raakt de scheidsrechter. De bal komt daardoor bij de vrijstaande aanvaller, de counter wordt binnen gewerkt, 1-0. Het zit dan ook niet mee. Kapelle wordt hierdoor in de wedstrijd geholpen, Lebo wordt slordiger, en Kapelle maakt de 2-0. Toch knokt Lebo zich terug. Stan wordt neergetrokken in de 16, de scheidsrechter kan niets anders doen dan een penalty toekennen. Jasper benut deze, 1-2. In een alles of niets komt Lebo bijne op gelijke hoogte. Een schot van Jarmo (JO17) verdwijnt via de vingertoppen net naast de goal. Kapelle probeert met enkele "struikelpartijen" rond de 16 ook kansen te forceren, maar de prima leidende scheidsrechter trapt er niet in. Toch blijft het 2-1.  Kapelle houdt hierdoor de aansluiting bij de top 5, Lebo kan zeker vertrouwen tanken uit deze wedstrijd, alleen zal het zorgvuldiger moeten omgaan met slordig balverlies en de weg naar het doel beter moeten vinden. Donderdag een oefenwedstrijd tegen Rillandia (20.00 uur te Lewedorp).

Lebo 2 won met 3-4 bij Borssele 1. Lebo 3 speelde de verre uitwedstrijd bij Steen. Helaas geen punten na een 2-0 verlies.