StandeHond

Opluchting! Dat was het gevoel bij de gelijkmaker, 1-1, 10 minuten voor tijd door Stan de Hond. Na de wedstrijd tegen Vlissingen toch de vraag: "of hebben we 2 punten laten liggen"? Gezien het wedstrijdbeeld en de kansen hadden er vanmiddag 3 punten toegevoegd kunnen worden. Aan inzet ontbrak het niet deze middage. Lebo ......... (Lees Meer)

Lebo ging voortvarend van start en creeërde in de eerste helft een aantal kansen. Een kopbal van Jesper verdween in de handen van de Vlissingen doelman (deze middag bijna onpasseerbaar), Boris miste snelheid toen hij alleen op de doelman afging, ook Jesper mocht alleen op de doelman af, Stan kwam een teenlengte te kort bij een voorzet, kortom, Lebo had bij rust met 2-0 voor kunnen staan. Wat dan vaak gebeurd, Vlissingen 1 kans (was het wel een kans?), gelijk doelpunt. Rick, altijd solide spelend, had één van zijn zeldzame foutjes. Zijn hakje kwam bij de Vlissingen aanvaller, deze schoot de bal achter (gelegenheids)doelman Jeffrey, 0-1. Een domper. In de 2e helft een aandringend Lebo. Ook hier weer 1 op 1 situaties (Jasper, Jesper), maar de bal wilde er niet in. Toen Lebo met 10 man kwam te staan (Boris ontving zijn 2e gele kaart na commentaar op de leiding), een kwartier voor tijd, leek de wedstrijd gespeeld. Met invaller Jarmo (JO17 speler) werd het toch weer gevaarlijk. Een struikelpartij in de 16, de Vlissingen speler trapt na (of slaande beweging?) op Jarmo, dus rood. Met 10 tegen 10 uiteindelijk de 1-1. Stan krijgt de bal op de 16, en lobt de bal over de keeper. Een dik verdiend punt, maar gezien het gehele wedstrijdbeeld had er wellicht meer ingezeten. Met dezelfde wedstrijdmotivatie volgende week een goed resultaat in Kapelle.

Lebo 2 was in de 2e helft de weg kwijt. Na een 2-1 voorsprong met de rust, na rust 5 tegendoelpunten. Vaak kwam Lebo 2 terug tot 1 doelpunt, maar kon net niet de gelijkmaker produceren, uiteindelijk 4-6.

Blaas Meulmeester baalde wel een beetje na de wedstrijd van Lebo 3 tegen Nieuwland. "We verliezen van de koploper maar met 1-2, doelpunt Johan Moens".

De wedstrijddag werd afgeloten met een bierproeverij, na een succesvolle middag met sponsoren, die zagen dat de 3e editie van de sponsorgids "In de kruising" werd uitgebracht. Complimenten aan de sponsorcommissie.