Jeffrey de Kooning

Lebo speelde dit weekend de uitwedstrijd tegen RCS, één van de kampioenskandidaten. Geen gemakkelijke wedstrijd dus. In de 1e minuut al bijna de voorsprong voor RCS, en in de 2e minuut de 1-0 , kortom: Lebo startte weer niet zoals het eigenlijk hoort, het spelen elke week van een finale. Toen dan ook na 22 minuten (!) het scorebord ...................... (Lees Meer)

Toen dan ook na 22 minuten (!) het scorebord 4-0 aangaf was het tijd voor Paulus om in te grijpen. Drie spelers werden gewisseld. Wat nu als er iemand geblesseerd wordt? "Dan maar met 10 man en nog harder werken" aldus Paulus, die een duidelijk signaal wilde geven aan de boys. Lebo probeerde daarna de schade te beperken, en ondanks het overwicht van RCS duurde het tot de 75ste minuut dat de 5-0 er kwam. In de 85ste minuut ook de 6-0. Ook schreeuwde RCS tot 2x toe om een strafschop, wellicht 1x misschien terecht. Het verslag op de RCS website (+ foto's) sprak zelfs over een doodschop. Een beetje overdreven, gezien het feit dat Boris ook (bijna) niet meer verder kon na een rot-overtreding van de RCS aanvaller (bij een stand van 4-0!) en al trekkebenend de wedstrijd voltooide. Maar goed, de uitslag zegt genoeg. Volgende week Vlissingen thuis, verdere toelichting lijkt overbodig.

Voor Lebo 2 is het bekeravontuur voorbij na het verlies met 1-4 tegen Goes 2. Lebo kwam na een 0-2 achterstand nog goed terug tot 1-2 (mooi schot Jeffrey) en had zelfs een grote kans op 2-2. Kort daarna de 1-3 en vlak voor tijd de 1-4. Lebo 3 verloor met 0-3 van Terneuzense Boys