sept

RickenKevin

De eerste competitieronde ligt achter ons. De JO17 ging op bezoek bij Arnemuiden. De afloop was eigenlijk teleurstellend, een 4-3 nederlaag. JO17 startte goed en kwam op een 0-1 voorsprong dankzij Jarmo, een prima lob. Lebo/SVN/VVB scoorde ook de 0-2, maar op advies van de assistent werd het doelpunt van Joeri (buitenspel?) afgekeurd. De verdediging zag er deze middag niet goed uit. Arnemuiden ging dan ook met 2-1 de rust in. Na rust een actiever JO17. Dave Verhage .... (Lees Meer)

Dave Verhage maakte de 2-2 en de JO17 ging op zoek naar de overwinning. Om deze te halen moet je wel je verdedigende taken goed uitvoeren. Arnemuiden maakte de 3-2 en 4-2. Jarmo de 4-3, en ondanks kansen voor Dylan en Sieb uiteindelijk een 4-3 nederlaag.Een slecht begin, want eigenlijk hadden de 3 punten mee in de tas gemoeten. De JO15 ging naar de Meeuwen in Zoutelande. Olde Raas:"Vandaag mocht Lebo JO15 beginnen aan de competitie tegen de Meeuwen, gelijk een goede tegenstander. Het ging redelijk gelijk op in de eerste helft, kansen aan bijde kanten gelukkig, scoorde Milan in de 18ste minuut 0-1, maar jammer genoeg 4 minuten voor rust de gelijkmaker uit een corner de 1-1 viel. Na de rust kwamen we beter uit de kleedkamer, kregen veel kansen en Kane schoot de 1-2 binnen, na goed voorwerk van Jens. Jammer genoeg viel in de laaste minuut van de wedstrijd de 2-2, wat jammmer was, want we hadden het al lang moeten afmaken. Cas Hermes was duidelijk na de wedstrijd van de JO13:"als we zelf niet scoren, en Vlissingen doet dat wel, dan verlies je met 2-4, doelpunten van Wessel (2x)". De JO11-1 was vrij. Rick Delhez van de JO11-2: "Eindelijk de eerste competitiewedstrijd tegen Wemeldinge. Het was weer even wennen om de juiste positie's op het veld  in te nemen. Gedurende de eerste helft ging dit steeds beter. Er werd goed verdedigd door ons en we zette goed druk op hun helft , dit leverde ons 2 doelpunten op en een veelvoud aan kansen. Chloe hoefde maar 1 keer in actie te komen en deed dit goed. Na de rust zag ik een ander wedstrijd vooral de eerste 10 minuten. We hielden het veld niet breed, schoven niet goed op naar de middellijn enz enz. De tegenstander maakte hier gebruik van, de nummer 8 en 11 bleken heel goed te kunnen voetballen en zorgde constant voor gevaar. Gelukkig maakte wij snel de 0-3. Dit was het kantelpunt van de wedstrijd en we konden uitlopen naar 0-5. Ik heb goed voetbal gezien, maar zeker ook punten die voor verbetering vatbaar zijn. Eindstand vv Wemeldinge-SJO LEBO/SVN/VVB JO11-2.    0-5  (Robin scoorde 4x, + 1 eigendoelpunt). De JO 09 teams:"Frank Eckhardt: De Jo9-1 had een eenzijdige wedstrijd, met eenrichtingsverkeer richting het doel van de tegenstander Apollo (na 5 minuten al 3-0). Ruststand 9-0, eindstand 16-0. Doelpunten: - 4x Vince - 2x Noah - 3x Kai - 2x Sander - 5x Keano. Remo De Jonge: Een prachtige dag weer en een schitterend veld. Maar dat alles viel vandaag volledig in het niet. Thuis tegen Nieuwland hadden we een collectieve off-day. Er was er geen een die bij de les was. Daarom maar een ding eenrichtingsverkeer richting ons doel met als gevolg een megauitslag. Hopende volgende week beter. Eindstand SJO LEBO/SVN/VVB JO9-2  -  Nieuwland JO9-1  0-13. De JO07 had een uitwedstrijd naar Biervliet! Joan Eversdijk: Vanochtend met JO7 op 'reis'naar het (volgens kenners) altijd moeilijke Biervliet. Nou dat is gebleken. Flink op ons broek gehad vandaag met 19-3. Gelukkig was het plezier er niet minder om, en bleef iedereen tot het laatst fanatiek voetballen. De mooie doelpunten werden gemaakt door Mats (2) en Levi (1).